-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir merkezli olarak Bolu ve Zonguldak'ta, kredi dolandırıcılığı yapmakla suçlanan 8 kişi, 2 milyon TL dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, nitelikli dolandırıcılık suçu işlediği tespit edilen bu kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Sosyal medya üzerinden kredi kullanmayı ya da kredi limitlerini artırmayı isteyen kişilere yardım ettiğini iddia eden zanlılar, çeşitli bahanelerle kredi sağladığı ya da hesaplarındaki paraları kendi hesaplarına transfer ettiği birçok kişiyi yaklaşık 2 milyon TL dolandırdı. Eskişehir, Bolu ve Zonguldak'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi ve Ş.F.G.K., N.Y., D.Ö., H.C., M.Y., F.T., E.K. ve S.Ş. isimli 8 şüpheli yakalandı. Polis tarafından yapılan aramada, 19 cep telefonu, 62 banka kartı, 8 sim kart, 5 flash bellek, 2 tablet, 2 bilgisayar, 41 bin TL nakit para ve çok sayıda evrak ele geçirildi. Zanlılar gözaltına alındıktan sonra Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandı ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevk edildiler.