-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Valiliği'nin düzenlediği fidan dikim etkinliğine "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" sloganıyla katıldık.



Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurt öğrencileri ve gençlik merkezi gönüllü gençler, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldılar.



Etkinlik, doğayı koruma ve fidan dikimi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, gençler binlerce fidanı toprakla buluşturarak gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmayı hedefliyor.



Gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte, doğaya olan duyarlılık ve çevre bilinci ön plana çıktı. Fidan dikimi sırasında gençler, doğal bir ortamda bulunmanın keyfini çıkararak birbirleriyle dayanışma içerisinde çalıştılar.



Bu tür etkinliklerin gençler arasında sosyal sorumluluk bilincini artırdığı ve çevre konusunda duyarlı bireylerin yetişmesine katkı sağladığı düşünülmektedir.



#fidandikimi #geleceğenefes #çevrekoruma #sosyalsorumluluk #doğayıkorumak #gençlikmerkezi #afyonkarahisar #gençlerarıyor #milliağaçlandırmagünü