-

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Temsilciliği, Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında bir satranç turnuvası düzenledi. 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı, ve Açık kategoride müsabakalar yapıldı. Turnuvanın sonunda başarılı olan sporcular ödüllendirildi. Turnuva, Afyonkarahisar'ın Çiğiltepe Spor Salonu'nda 11-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşti.

Turnuvada, 8 yaş ve altı kategorisinde Abdullah Aydın birinci, Ömer Dağhan Bilici ikinci, Çağan Açık üçüncü oldu. 10 yaş ve altı kategorisinde Metehan Pehlivan birinci, Miraç Coşğun ikinci, Ömer Asaf Şahin ise üçüncü sırayı elde etti. 12 yaş ve altı kategorisinde ise Mehmet Sinan Şahin birincilik, Atalay Canlı ikincilik ve Meryem Bengisu Şahin üçüncülük elde etti. Açık kategoride ise Asil Beki birinci, Gürkan Çoban ikinci ve Onur Öztürk ise üçüncü oldu.

Ödül töreni, turnuvanın sonunda gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından sporculara ödülleri verildi. Turnuva, Atatürk'ü anma etkinlikleri arasında önemli bir yer tuttu.

#Afyonkarahisar #AtatürkHaftası #satranç #spor #ödül