-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Masa Tenisi İl Spor Dalı Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 2023-2024 sezonu faaliyet programının bir parçası olan İller arası Ferdi Masa Tenisi Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Bu müsabakalar, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Masa Tenisi İl Spor Dalı Temsilciliği'nin işbirliğiyle gerçekleştirildi. 30 erkek ve 5 kadın sporcunun katıldığı bu müsabakalarda, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerini temsil ettiler. Müsabakalar sonucunda kadınlar kategorisinde birinci Maryam Ala Muhammed, ikinci Şerife Nur Kaymak, üçüncü Afra Meryem Kaya ve dördüncü Medine Nur Çelik oldu. Büyük erkekler kategorisinde ise birincilik Ali Yeni'nin, ikincilik Zikrullah Gümüş'ün, üçüncülük Ahmet Özer'in ve dördüncülük İsmail Erdoğan'ın oldu.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Yurt Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, dereceye giren sporcuları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

#Afyonkarahisar #masatenisi #spor #derece #madalya #müsabaka