-

Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliği düzenledi. Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Bölge Müdürü Tunahan ERGİN, yatırımcılar, çalışanlar ve OSB Müdürlüğü personellerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Kütahya OSB'nin yeni genişleme sahası 21. Caddede yapıldı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin çevre bilincine katkı sağlamayı hedefleyen etkinlikte konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, "Doğaya olan sorumluluğumuzla, Milli Ağaçlandırma Günü'nü geleneksel olarak kendi çatımız altında kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlikle sadece fidan dikmekle kalmıyor, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz" dedi.

Fidan dikim etkinliğinde katılımcılar, doğanın korunması ve sürdürülebilir bir çevrenin önemine vurgu yaparak bir araya geldi. Bu etkinlik, Kütahya OSB'nin yeşil dokusunu genişletme ve çevre dostu bir endüstri bölgesi olma vizyonunu desteklemektedir.

Bölge Müdürü Tunahan Ergin ise, fidan dikim etkinliğinin Kütahya OSB'nin çevre odaklı politikalarının bir göstergesi olduğunu belirterek, "Yeşil bir gelecek için attığımız her adım, iş dünyamıza ve topluma olan sorumluluğumuzu göstermektedir" dedi.

Fidan dikimlerinin tamamlanması ve ilk can sularının verilmesiyle birlikte fidan dikim etkinliği sona erdi.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi, bu tür etkinliklerle ekonomik ve ekolojik sürdürülebilirlik alanında öncü bir rol oynamaya devam etmektedir.

#Kütahya #OrganizeSanayiBölgesi #ağaçlandırma #çevrealanındaöncü #sürdürülebilirlik #çevrekoruma