-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Anadolu Üniversiteli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç, Türkiye'yi 2023 Avrupa Taekwondo Poomsae Şampiyonası'nda temsil etmek için milli takım kadrosuna dahil edildi. Avusturya'da düzenlenecek olan bu şampiyonada mücadele etme hakkı kazanan Karakuyulu, zengin bir başarı geçmişine sahip.

Gülsena Karakuyulu Ertunç, 4 dünya ikinciliği, 6 Avrupa şampiyonluğu, 2 Avrupa ikinciliği, 32 Uluslararası şampiyonluk ve 16 Türkiye şampiyonluğu gibi önemli başarıları elinde bulunduruyor. Ayrıca, 2014 yılından bu yana A Milli Takım kadrosunda yer alıyor ve deneyimli bir sporcu olarak biliniyor.

22 Kasım tarihinde başlayacak olan 2023 Avrupa Taekwondo Poomsae Şampiyonası, Avusturya'nın Innsbruck şehrinde gerçekleştirilecek. Karakuyulu, 24 - 26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek. Gülsena Karakuyulu Ertunç, altın madalya kazanarak ülkesine ve Anadolu Üniversitesine gururla dönmek için tatamiye çıkacak.

#Taekwondo #Poomsae #Şampiyona #MilliTakım