-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Başkanı Mihriban Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri ile TBMM'de bir araya geldi. Görüşme, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının kapsamı ve mağduriyetlerin nasıl giderileceği konuları üzerine yoğunlaştı.

Görüşme sırasında Köksal, EYT yasasından kaynaklanan mağduriyetlerin çözülmesi için önerilerde bulundu. Ayrıca, EYT yasasının kapsamından 3-5 gün farkla ayrılanların mağduriyetlerini daha uzun süreli bir çözümle gidermeyi hedeflediklerini belirtti.

EMADDER Başkanı Mihriban Uğurlu, görüşmeden sonra CHP Milletvekili Burcu Köksal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve ilerleyen süreçte birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Bu görüşme, EYT yasası ve emeklilikte yaşanan adaletsizliklerin çözümü için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


#CHP #Afyonkarahisar #EmeklilikteAdaletDerneği #EYT #mağduriyetler #TBMM #çözümönerileri #adaletsizlikler