-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.


Kütahya'daki tarım sektöründe yapılacak çalışmalar, projeler ve ihtiyaç duyulan iyileştirmeler değerlendirildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.


Başkan Gültekin, Ticaret Borsası'nın sunduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Bu hizmetler arasında Elektronik Satış Salonu, Laboratuvar Analizleri, TÜRİB Acenteliği ve diğer birimlerin çalışmaları yer alıyor.


Kütahya'da üretilen ve yetiştirilen yöresel ürünlerin coğrafi işaret tescili alınması konusunda Borsa olarak önem verdiklerini belirten Gültekin, coğrafi işaret tescili alınan ürünlerin pazar paylarının artırılması için ortak projelerin değerlendirildiğini ifade etti. Ayrıca, ildeki meslek liselerine verilen destekler de paylaşıldı.


Tarımın kalitesinin daha da artırılması konusunda istişareler yapıldı ve arazi toplulaştırılması, ürün çeşitliliğinin azaltılması gibi konular müzakere edildi. KÜTBO olarak, Kütahya ve bölgenin gelişimine yönelik tüm projelere destek sağlanacağı vurgulandı.