-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF), "Sağlık Yönetimi Mezunlar Buluşması" etkinliği düzenledi. Bu etkinlik, AFSÜ SBF Mezuniyet Komisyonu tarafından planlanan dört etkinlikten ilkiydi ve SBF akademisyenleri ile öğrencileri katıldı.

Etkinlik, AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salon'da gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Ankara Acıbadem Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Merve Törenci, Kodpilot Yazılım Teknoloji Şirketi Kurucu Müdürü Enes Doğru, AFSÜ Bolvadin SHMYO'dan Öğr. Gör. Samet Uluşahan, AFSÜ Hastanesi Doğrudan Temin Birim Sorumlusu Azime Demir ve Ayniyat-Satın Alma Büro Personeli Gizem Gökmen Kuyru katıldı. Tüm konuşmacılar, SBF mezunu olan ve lisans döneminden itibaren iş hayatında deneyim kazanan mezunlardı.

Etkinlikte, konuşmacılar sağlık yönetimi alanına olan motivasyonlarını ve kariyer yolculuklarını paylaştılar. Bu söyleşinin ardından, soru-cevap ve mülakat canlandırması gerçekleştirildi. Etkinlik, AFSÜ SBF Mezuniyet Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Özlem Tuna tarafından konuklara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.