-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Başkan Şükrü Başdeğirmen, Bağıllı köyündeki Merkez Cami'ye yapılan iyileştirme çalışmalarını geri çevirmeyerek köy halkını memnun etti. Köy Muhtarı Fevzi Özdamar, Başkanı'nın kendilerini hiçbir zaman geri çevirmediğini ve her zaman köylülerinin yanında olduğunu söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana şehrin yanı sıra köylerden gelen talepleri de göz ardı etmedi. Bu kapsamda, Eğirdir İlçesine bağlı Bağıllı Köyü'nde bulunan Merkez Cami'nin yağmur oluklarının değiştirilmesi, muhtarlık binasının boyanması, kilit parke taşının döşenmesi ve çocuk oyun parkının kurulması isteği yerine getirildi.

Bağıllı Köyü Muhtarı Fevzi Özdamar, Başkan Şükrü Başdeğirmen'in göreve başladığı günden bu yana köylerinin taleplerini ilettiklerini ve hiçbir zaman geri çevrilmediklerini ifade etti. Özdamar, Başkan Şükrü Başdeğirmen'in her zaman muhtarlığın iç ve dış cephe boyalarıyla, oluk bakımlarıyla ilgili destek verdiğini belirtti. Ayrıca Başkan'ın kilit parke taşı ve çocuk oyun parkı desteğinin de olduğunu söyledi. Muhtar Özdamar, başkanın sağlık hizmetlerinin de devam ettiğini ve hasta nakilleri için gece gündüz yardımcı olduğunu dile getirdi. Muhtar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Başdeğirmen'e şükranlarını ileterek başarılarının devamını diledi.

İsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir İlçesine bağlı Bağıllı Köyü'nün taleplerine olumlu cevap vererek köy halkını memnun etti. Başkan'ın köylerden gelen talepleri geri çevirmemesi ve halkının yanında olması, köy muhtarları tarafından da takdirle karşılandı. Muhtarlar, Başkan'ın köylere verdiği değeri takdir ettiklerini ve desteklerinin her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

#IspartaBelediyeBaşkanı #ŞükrüBaşdeğirmen #köy #hizmet #muhtar #BağıllıKöyü #Isparta