-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da Meydana Gelen Trajik Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı
Afyonkarahisar'da, kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarpması sonucu yaşanan trajik kazada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Afyonkarahisar-Kütahya karayolunda gerçekleşen olay, yerel saat ile sabahın erken saatlerinde meydana geldi.
Kaza, Bayramgazi Köyü yakınlarındaki 26. kilometrede gerçekleşti. C.K. (27) yönetimindeki 03 ABS 771 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje vurarak devrildi.
Kazadan sonra sürücü C.K. ve araçta yolculuk eden S.K. (58) ile M.K. (68) ağır yaralandı. Olayın ardından çevredeki diğer sürücülerin ihbarları üzerine hızla kaza yerine sağlık, jandarma ve emniyet güçleri yönlendirildi.
Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere sevk edilen yaralılardan S.K. ve M.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yaralıların aileleri ve yakınlarına ulaşılarak acı haber verildi.
#Afyonkarahisar #TrafikKazası #KaraYolu #BayramgaziKöyü #AcıKayıp #Refüj #Yaralama #03ABS771