-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Kütahya Valiliği, bölgenin sanayi faaliyetlerini daha yakından izlemek ve yerel iş dünyasıyla doğrudan diyalog kurmak için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu çerçeve içerisinde Kütahya Valisi Musa Işın, 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları ziyaret etti.
Vali Işın, bir dizi üretim tesisi gezisi gerçekleştirerek Öztaş Makine ve Metal Fabrikası ile Asel Teknik şirketlerini ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında sanayicilerle fikir alışverişinde bulunan Vali, şirket yöneticileri ve çalışanlarla bir araya geldi. Söz konusu fabrikalarda incelemelerde bulunan Vali Işın, işleyiş hakkında bilgi aldı ve çalışanlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.
Vali Musa Işın, Kütahya'nın ekonomik yapısını güçlendirmek adına sanayinin kritik bir rol oynadığını vurguladı. Kütahya'nın sanayi potansiyelini değerlendiren Vali, imkanlar dahilinde yerel işletmelere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Bölgesel kalkınma ve istihdam açısından firmaların başarılarının önemli olduğunu ifade eden Vali, yerel sanayicilerin ihtiyaç ve taleplerine kulak vermenin önemine dikkat çekti.
#Kütahya #ValiMusaIşın #SanayiZiyareti #ÖztaşMakineMetal #AselTeknik #YerelİşDünyası #ÜretimTesisleri #BölgeselKalkınma #İstihdam #SanayiPotansiyeli #Destek #OrganizeSanayiBölgesi