-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kütahya Valisi Musa Işın, şehrin gelişimine katkı sağlayan önemli yapı taşlarından biri olan 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. OSB yöneticileri ve müdürü ile buluşan Vali Işın, bölgenin mevcut durumu ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Vali Işın'a sunulan bilgilere göre, 30 Ağustos OSB'nin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığı ve 2 bin 449 kişiye istihdam sağladığı bilgisi verildi.
Vali Musa Işın, Kütahya'nın sanayideki etkin ve önemli rolünü vurgulayarak, şehrin sanayi üretiminin önemli bir kısmını oluşturduğunu dile getirdi. Kütahya'da faal olan Seramik OSB'lerin yanı sıra Altıntaş Zafer OSB'nin de yakında faaliyete geçeceğini ve bu durumun şehri sanayinin merkezi yapacağını belirtti.

Vali Işın, "Kütahya marka şehir haline gelecek" başlığı altında yaptığı açıklamada, Altıntaş Zafer OSB'nin devreye girmesiyle birlikte şehirdeki sanayi üretiminin büyük bir artış göstereceğini ve bu gelişmenin Kütahya'nın marka şehir olma yolunda büyük bir adım olacağını ifade etti. Ayrıca, Kütahya'nın hem sanayi hem de kültürel zenginliklerle dolu bir şehir olduğunu belirtti.
Organize sanayi bölgelerinin genişlemesi doğrultusunda her türlü gayreti göstermek için müteşebbisler ve diğer kurumlarla sürekli diyalog halinde olduklarını vurgulayan Vali Musa Işın, yerel yatırımcıların ilgisinin Kütahya'nın potansiyelini gösterdiğini sözlerine ekledi.
#KütahyaValiliği #30AğustosOSB #SanayiGelişimi #KütahyaSanayi #YatırımFırsatları #MusaIşın #YerelKalkınma #İstihdamArtışı #AltıntaşZaferOSB #MarkaŞehirKütahya #TürkiyeSanayi