-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi ve sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle oluşan trafik tıkanıklığı, uzun araç kuyruklarına neden oldu.
Kaza, Bozüyük-Bilecik karayolu üzerindeki Şelale rampaları bölgesinde gerçekleşti. Seyir halindeki paket tavuk taşıyan tır, rampalardan inerken kontrolden çıkarak devrildi. Tır sürücüsü Ali B., olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.
Kazanın etkisiyle bir süre trafiğe kapanan yol, ekiplerin müdahalesiyle belli bir saatten sonra tek şeritten geçişe açıldı. Tırın yükü nedeniyle vinçle kaldırılamaması üzerine, boşaltmanın tamamlanmasının ardından aracın kaldırılacağı bildirildi.
#Bilecik #TrafikKazası #SeyirHalindekiTırDevrildi #TırSürücüsüYaralandı #UzunAraçKuyrukları #BozüyükBilecikYolu #PaketTavukTaşıyanTır #112AcilServis #TrafikDurumu #Kaza #VinçYetersizKaldı