-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti'den Yeniden Adaylık İçin Başvuruda Bulundu Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, AK Parti bünyesinde Osmaneli Belediye Başkan adayı olmak üzere resmi başvurusunu gerçekleştirdi.
Başkan Şahin, Görevdeki İkinci Dönemini Tamamladıktan Sonra Üçüncü Dönem için de Aday Adayı AK Parti’ye bağlı olarak iki dönemdir Osmaneli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Münür Şahin, üçüncü kez bu göreve talip olduğunu açıkladı. Parti ilçe başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Şahin, Osmaneli halkının verdiği destek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyeleri doğrultusunda hizmet vermeye devam etmeye kararlı olduğunu dile getirdi.
Başkan Şahin: Birlikte Yapılan Çalışmalara Teşekkürler ve Yeni Dönem Hedefleri Münür Şahin, Osmaneli'nin Bilecik ilinin ikinci büyük ilçesi olduğunu ve tarihi, kültürel, sanayi ve turizm potansiyeli ile bölgenin parlayan yıldızı haline geldiğini vurguladı. Devam eden Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattı ve yeni YHT istasyonuyla bölgesel öneminin artacağını belirtti. İki dönem boyunca hedeflere ulaştıklarını ve yeni projelerle Türkiye'de örnek gösterilen çalışmalara imza attıklarını anlattı. Tüm kamu kuruluşları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve basın mensuplarına teşekkür eden Şahin, birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmaların başarıya ulaştığını ifade etti. Üçüncü dönemi için büyüme ve istihdam sağlama faaliyetlerine daha da ağırlık vereceklerini dile getiren Başkan Şahin, 2024-2029 dönemi için Osmaneli için koyduğu yeni hedef ve projeleri gerçekleştirmek için adaylık başvurusunu yaptığını belirtti. Osmaneli halkının desteğiyle göreve devam etme niyetinde olduğunu ve ilçenin Türkiye'de ve dünya çapında tanınırlığını artırmak için çalışacaklarını söyledi. Başarısı için Allah'tan yardım dileyerek konuşmasını tamamladı.
#Osmaneli #MünürŞahin #AKParti #YerelSeçimler2024 #BelediyeBaşkanlığı #Bilecik #YenidenAdaylık #BirlikBeraberlik #Hizmet #Gelişim #YHT #Projeler