-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar, "100. Yıl Süper Minikler Judo Turnuvası"na Ev Sahipliği Yaptı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonu iş birliğinde, Afyonkarahisar'da "100. Yıl Süper Minikler Judo Turnuvası" başarıyla gerçekleştirildi. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada, bölge illerinden 70 genç sporcu tatamide mücadele etti.
Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına ithafen 29 farklı branşta yüzlerce etkinlik düzenlendiğini vurgulayan İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da sporcuları ve ailelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kasapoğlu, genç judoculara gelecekte başarılar dileyerek, onların Cumhuriyetin heyecanını ve spora olan tutkularını pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kasapoğlu, "Biz istedik ki Cumhuriyetin 100'üncü yılında judo sporu ile ilgilenen bu minikler, Cumhuriyetin coşkusunu ve sporun heyecanını yaşasınlar. Geleceğin judo şampiyonlarını yetiştirmeyi umuyoruz. 4 farklı ilden gelen 70'den fazla genç sporcumuza ve onları destekleyen velilere teşekkür ediyorum. Bu gençler ve duyarlı ebeveynler sayesinde umuyoruz ki, Türkiye'nin ikinci yüzyılı da başarı ve mutlulukla dolu olacak." şeklinde konuştu.
#Afyonkarahisar #JudoTurnuvası #100YılSüperMinikler #Spor #Cumhuriyet100Yıl #GençlikveSpor #TürkiyeJudoFederasyonu #VeyselEroğluSporSalonu #GeleceğinŞampiyonları #SporEtkinlikleri