-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde devam eden iyileştirme faaliyetleri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün ilgisini çekiyor. Yapılan iyileştirmeler arasında kilitli parke taşı döşeme çalışmaları öne çıkıyor. Başkan Çöl, bu estetik çalışmaların, özellikle Çakır Mahallesi ve Yöresel Ürün ve Gastronomi Konağı etrafında ilçeye değer katacağını söyledi.
Yürütülen kilitli parke taşı döşeme işlerinin incelenmesi sırasında, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl sadece yol çalışmalarını değil, aynı zamanda Yeni Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarla da bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Çöl, bu tür istişarelerin yerel kalkınma için kritik olduğunun altını çizdi.
İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl, Fen İşleri Müdürlüğü'nün belirlediği güzergahlardaki kilitli parke taşı döşeme işlemlerinin hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti. Kış aylarından önce çalışmaları bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Çöl, ilçenin estetik ve modern görünüm kazanmasında bu tür çalışmaların önemini vurguladı ve çalışmaların seyrinden duyduğu memnuniyeti paylaştı.
#Afyonkarahisar #Sandıklı #YerelKalkınma #İyileştirmeProjeleri #Modernizasyon #Estetik #KilitliParkeTaşı #DrMustafaÇöl #YöreselÜrünler #GastronomiKonağı #SanayiSitesi #FenİşleriMüdürlüğü