-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat'ın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle aldığını belirtti. Yurdunuseven yaptığı açıklamada, "Önceki dönemde görev yapmış AK Parti Şuhut İlçe Başkanımız Ahmet Çelikkanat'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumun ailesine başsağlığı diliyor, kendisine Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Umuyorum ki Allah, Ahmet Çelikkanat'a cenneti lütfeder." ifadelerini kullandı.
Çelikkanat'ın vefatı, partisinde ve ilçede derin bir üzüntüye neden olurken, Yurdunuseven ve diğer partililer taziyelerini iletti. Partililer, Çelikkanat'ın hizmetlerini takdir ettiğini ve onun vefatının büyük bir kayıp olduğuna vurgu yaptı. Yurdunuseven, "Ahmet Çelikkanat, partimizde ve Şuhut ilçemizde sevilen ve sayılan bir isimdi. Katkılarıyla hepimizin gönlünde taht kurmuş bir büyüğümüzü kaybettik. Hizmetleriyle daima hatırlanacak bir dava adamını yitirdik." diye ekledi.
Milletvekili Yurdunuseven ve Şuhut halkı, Ahmet Çelikkanat için düzenlenen cenaze töreninde bir araya geldi. Cenaze töreninde, Çelikkanat'ın siyasi hayatını ve hizmetlerini anma ve onun anısını yaşatma arzusu ile dolu mesajlar paylaşıldı. Taziyeler, Çelikkanat'ın ailesine ve sevenlerine aktarıldı.
Sosyal medyada da çok sayıda kullanıcı, Ahmet Çelikkanat'ın vefatı üzerine taziye mesajları yayınladı. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in mesajı da sosyal medyada geniş yankı buldu ve çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Parti üyeleri ve Şuhut sakinleri, Çelikkanat'ın vefatına yönelik mesajlarını #AhmetÇelikkanat, #Başsağlığı ve #AKPartiŞuhut etiketleriyle paylaştılar.
#AhmetÇelikkanat #Başsağlığı #AKPartiŞuhut #Vefat #Taziye