-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AFYONKARAHİSAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı, partinin Sandıklı ilçe teşkilatının yöneticileri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu üyelerinden Sabri Duysak ve Mesut Çetinkaya'nın da katılım gösterdiği toplantıda, 2024 Belediye Seçimlerine yönelik stratejiler ve potansiyel adaylar hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Toplantıda, MHP'nin Sandıklı'da nasıl bir kampanya yürüteceği ve kimlerin aday olabileceğine dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Alınan kararlar doğrultusunda, seçim hazırlıklarının başlaması ve planlamaların yapılması kararlaştırıldı. MHP'nin Sandıklı'daki varlığını ve potansiyelini güçlendirerek seçimlere hazırlandığı konuşuldu.
Sandıklı'da gerçekleşen bu toplantının ardından, MHP'nin ilçe teşkilatının seçime yönelik ciddi ve kararlı bir tutum sergilediği vurgulandı. Parti, seçimlerde başarı sağlamak ve seçmenin güvenini kazanmak adına yaptığı çalışmalarda dikkatli ve stratejik davranıyor. Toplantı sonrasında kamuoyuna MHP'nin Sandıklı'da güçlü ve hazırlıklı olduğu mesajı verildi.
#MHP #Afyonkarahisar #Sandıklı #Seçim2024 #YerelYönetimler #Siyaset #BelediyeSeçimleri #MilliyetçiHareketPartisi