İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, partide yaşanan çözülmenin nedenlerini açıkladı

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, partide yaşanan çözülmenin nedenlerini açıkladı. Beker, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerine ve Yüce Türk Milleti'ne daha fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğünü belirtti. Beker, şunları kaydetti:

"İYİ Parti, kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin demokrasi, hukuk ve adalet mücadelesinde önemli bir rol oynamıştır. Ancak son dönemde partimizde yaşanan bazı gelişmeler, beni derinden üzmüştür. Partimizin kurucu değerlerinden uzaklaştığını, iç çekişmelerle enerjisini tükettiğini, muhalefet görevini yeterince yerine getiremediğini ve milletimizin beklentilerine cevap veremediğini gördüm. Bu nedenle bugün itibariyle İYİ Parti'den istifa etme kararı aldım.

Başta çok değerli Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhâl olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır.

Büyük Türk Milleti'ne ve Ankara'mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim.
Saygılarımla.

Ankara Milletvekili
ADNAN BEKER"