-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da önemli bir ziyaret gerçekleşti. Afyonkarahisar Otizm Derneği'nin Başkanı Fatma Kavas ve dernek yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Kahveci'yi makamında ziyaret etti. Dernek başkanı ve temsilcileri, MHP'nin otizm konusundaki farkındalık çalışmalarını desteklediğini belirterek, derneğin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında Kahveci ile görüştüler.
İl Başkanı Kahveci'ye, bugüne kadar sağlanan destek ve ilgilere teşekkürlerini sunan Kavas ve yönetim kurulu üyeleri, otizmli bireylerin toplumdaki yerini güçlendirmek ve yaşam kalitelerini artırmak için yapılması gerekenler üzerine fikir alışverişinde bulundular. MHP Afyonkarahisar İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeybek'in de hazır bulunduğu bu sıcak ve samimi ziyarette, otizmli bireylerin sosyal hayata katılımları ve eğitim olanaklarının artırılmasının önemi vurgulandı.
MHP İl Başkanı Kahveci, Otizm Derneği'nin çalışmalarını önemsediklerini, otizmli bireylerin toplumsal hayata entegrasyonunu destekleyecek her türlü inisiyatifin arkasında olacaklarını dile getirdi. Kahveci, derneğin talep ve isteklerine yönelik somut adımlar atacaklarını, otizmli bireylerin ve ailelerinin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Bu kapsamlı ziyaret, hem MHP'nin otizm konusundaki duyarlılık ve desteklerini pekiştirdi hem de Afyonkarahisar'da otizmli bireyler ve aileleri için umut verici yeni diyalog ve iş birlikleri yaratma imkanı sundu.
#Afyonkarahisar #Otizm #MHP #Ziyaret #Duyarlılık #İşbirliği