-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Eski Şuhut İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat'ın vefatı üzerine, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban taziye mesajı yayımladı. Başkan Çoban, merhum Çelikkanat'ın cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Başkan Çoban, taziye mesajında, "Ahmet Çelikkanat'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı temenni ederim. Merhumun hizmetleri ve samimiyeti ile daima hatırlanacağını belirtmek isterim. Rabbim onun mekanını cennet, makamını ali eylesin." ifadelerini kullandı.
Ahmet Çelikkanat'a son vazifesini yerine getirmek üzere mezarlıkta toplanan sevenleri ve yoldaşları, onun hizmetlerini ve güzel anılarını yad ettiler. Afyonkarahisar siyasi ve sosyal yaşamında etkin bir figür olarak bilinen Çelikkanat, aldığı sorumluluklarla örnek bir kamu görevlisi olarak değerlendiriliyordu.
Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve ilçe protokolünün de yer aldığı cenaze töreni, duygusal anlara sahne oldu. Ahmet Çelikkanat'ın ailesi, taziyeleri kabul ederken, başta Başkan Çoban olmak üzere herkese verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.