-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da CHP'nin Çobanlar İlçe Örgütü, İl Başkanlığı'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Sefa Evrenkaya, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yeşiltaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve il yönetimini tebrik etmek için bir araya geldi. Görüşmede, yaklaşan yerel seçimler için Çobanlar ilçesine özgü yol haritasının belirlendiği bilgisi verildi.
Safa Evrenkaya ve beraberindeki heyet, parti politikalarını ve yerel seçim stratejilerini İl Başkanlığı ile koordineli bir şekilde yürütme konusunda görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Faruk Duha Erhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerde güçlü bir temsil için birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partinin ilçe teşkilatlarının dinamizmini ve özverili çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Erhan, seçim sürecinde ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı.
Toplantının sonunda Sefa Evrenkaya, Hasan Yeşiltaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve il yönetimine başarılar dileyerek, gelecek dönemde de istişarelerin süreceğini belirtti. Ziyaret, partinin il ve ilçe yönetimleri arasındaki uyumlu iş birliğini pekiştiren ve örgütün güçlenmesine katkı sağlayacak adımların atılmasına olanak tanıyan olumlu bir atmosferde tamamlandı.
#Afyonkarahisar #CHP #Çobanlar #İlBaşkanlığı #YerelSeçimler