Uysal, "Ak Parti olarak Bolvadin'imizi layık olduğu yere getirmek için çalışacağız.''

Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Bolvadin'de yerel seçimlere doğru Ak Parti'den aday adaylığını açıklayan Halil Uysal, ilçe teşkilatıyla birlikte yaptığı toplantıda hedeflerini ve projelerini anlattı. Uysal, Bolvadin'in Türkiye Yüzyılı'nda hak ettiği yere gelmesi için istişare kültürüne önem verdiklerini ve teşkilatın her bir neferiyle omuz omuza çalışacaklarını söyledi.

Uysal, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Bolvadin Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Uysal, başvurusunu ilçe teşkilatının toplantısında yaptı. Toplantıya ilçe yönetim kurulu, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, Bolvadin'in sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaştı. Uysal, "Ak Parti olarak Bolvadin'imizi layık olduğu yere getirmek için çalışacağız. Bu süreçte istişare kültürünü şiar edinerek teşkilatımızın her bir neferiyle omuz omuza olacağız. Bolvadin'imizin potansiyelini ortaya çıkarmak için projelerimizi hayata geçireceğiz. Bolvadin'imizi daha yaşanabilir, daha modern, daha gelişmiş bir ilçe yapmak için gayret göstereceğiz." dedi.

Uysal, aday adaylığı başvurusunda bulunan ve bulunacak olan tüm Ak Partili gönüldaşlarına da selam, saygı ve muhabbetlerini sundu. Uysal, "Ak Parti bir dava partisidir. Bizim amacımız hizmet etmektir. Bu yolda bizlere destek veren ve dua eden tüm teşkilat mensuplarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin." diye konuştu.