-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, "Organ ve Doku Bağışında Beyin Ölümü Tespiti, Donör Bakımı ve Aile Görüşmesi" konulu bir eğitim toplantısı düzenledi. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Hüseyin Bozdemir'in açılış konuşmasının ardından, çeşitli konularda uzmanlar bilgi paylaşımında bulundu.

Bu toplantıya Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Ahmet Emrah Çamköy, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli ve birçok hastane çalışanı katıldı. Toplantının ev sahipliği ise Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli tarafından yapıldı. Telli, organ ve doku bağışının önemine vurgu yaparak, insanların bu konuda destek vermelerini istedi. Eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

#Kütahya #EvliyaCelebiHastanesi #OrganBağışı #Sağlık