-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı tarafından düzenlenen '4. Uluslararası Piyano Günleri', 18-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte, birçok önemli isim resital, masterclass ve seminerlerde yer alacak.

20 Kasım Pazartesi günü, dünyaca ünlü piyanist ve Devlet Sanatçısı Gülsin Onay ile şef Murat Sümer'in yönetiminde "4. Uluslararası Piyano Günleri" açılış konseri gerçekleşecek. Konserde, Gülsin Onay'a Ankara Çok sesli Müzik Derneği Oda Müziği Orkestrası eşlik edecek. Açılış konserinden önce, Türkiye'nin önde gelen ressamlarından Şevket Sönmez'in "Piyano Yüzleri" adlı sergisi de sanatseverlerle buluşacak. Ayrıca, birçok isim çeşitli etkinliklerde katılımcılarla bir araya gelecek.

Bu sekiz gün sürecek olan Piyano Günleri'nde, birbirinden değerli piyanist ve müzisyenlerin katılımıyla 25 etkinlik düzenlenecek. Günlerin kapanış konseri, 25 Kasım akşamı dünyaca ünlü piyanist Azerbaycan Devlet Sanatçısı İslam Manafov tarafından gerçekleştirilecek.