-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlar sonucunda, bazı sokaklarda çamur ve su birikintileri oluştu. Özellikle Tepebaşı ilçesinde bulunan Baksan Sanayi Sitesi yanındaki bir sokakta bu durum oldukça belirgin hale geldi. Gündüzalp Öğrenci Yurdu'nun karşısındaki bu sokakta yoğun yağışlar nedeniyle çamur ve su birikintileri oluştu ve görüntü kirliliği oluşturdu. Aynı durumda olduğu belirtilen diğer birkaç sokakta da benzer manzaralar gözlemlendi.
Haber metni: Eskişehir'deki yoğun yağışlar sonucunda sokaklarda çamur ve su birikintileri oluştu. Tepebaşı ilçesinde bulunan Baksan Sanayi Sitesi yakınındaki bir sokakta da benzer bir durum yaşanıyor. Gündüzalp Öğrenci Yurdu'nun karşısındaki bu sokak, sağanak yağışların ardından çamur ve su birikintileriyle dolmuş durumda. Bölgedeki diğer bazı sokaklarda da benzer manzaralar gözlemleniyor. Hava durumu raporlarına göre, Eskişehir'de soğuk hava etkisini sürdürmeye devam edecek.