Ak Parti Bolvadin Belediye Başkanlığı Aday Adayı Halil Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Bolvadin Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

 İlçe teşkilat binasında gerçekleşen ziyarette, kadın kollarının istek ve taleplerini dinleyen Uysal, onlara seçim sürecinde ve sonrasında destek sözü verdi.

Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kadın kollarının partinin neferi olduğunu, seçim dönemlerinin gizli kahramanları olduğunu belirtti. "Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan kadın kollarımızın istek ve talepleri başımız gözümüz üstünedir." diyen Uysal, kadın kollarının en büyük isteğinin iş sahası olduğunu ifade etti.

"Üreten, çalışan kadınlarımız aile ekonomisine büyük katkı sağlar." diyen Uysal, Bolvadin'deki STK'lar ve odalarla ortak bir paydada buluşarak işsizlik sorununu ortadan kaldırmak için çalışacaklarını söyledi. Uysal, bu süreçte tüm kadınların talep ve isteklerini sosyal medyadan ve cep telefonundan kendisine iletebileceklerini de belirtti.