AKYALÇIN, İYİ Parti'yi belediye meclisinde temsil etmeye ve görevini süresi sonuna kadar yapmaya devam edeceğini duyurdu.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Üyesi Hasan AKYALÇIN, son günlerde basında çıkan istifa iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. AKYALÇIN, konuyu kendisinin de sizlerle birlikte öğrendiğini, yazılanların bilgisi ve görüşü dışında olduğunu belirtti. Seçmenlerine olan saygısından dolayı partisinden ve meclis üyeliği görevinden istifa etmeyeceğini ifade eden AKYALÇIN, İYİ Parti'yi belediye meclisinde temsil etmeye ve görevini süresi sonuna kadar yapmaya devam edeceğini duyurdu. AKYALÇIN'ın açıklaması şöyle:

"Değerli hemşehrilerim,

Bir kaç gündür basının gündeminde yer alan Meclis Üyeleri istifaları konusu ile ilgili, sizlerle birlikte öğrendiğim konu hakkında hiçbir bilgim olmayıp, tüm yazılanların bilgim ve görüşüm dışında olmasından dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.

Seçmenimizin vermiş olduğu oylar ile seçilmiş olmanın sorumluluğu içerisinde olduğumdan ve seçmenimize olan saygımdan dolayı, Partimden ve Meclis Üyeliği görevimden istifam söz konusu değildir.

Belediye Meclisinde bağlı bulunduğum partimi “İYİ Parti”yi temsil etmeye devam edeceğimi ve görevimi süresi sonuna kadar yapacağımı bildiririm.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."