-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir İnönü Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe yarışlarında 4 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 18-19 Kasım tarihleri arasında Manisa'nın Demirci İlçesinde düzenlenen yarışlara 1259 sporcu katıldı. İnönü Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, zorlu yarışlarda gösterdikleri performansla Eskişehir'e madalyalarla döndüler.
Yarışmanın ilk gününde Elif Gökçe Avcı altın madalya kazandı. Ayşe Akın Özdemir ise bronza layık görüldü. İkinci gün yapılan yarışlarda ise Zeynep Ece Sakallı ve Ayşe Akın Özdemir gümüş madalya elde etti. İnönü Belediyesi Oryantiring Takımının bu başarısı, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt tarafından da kutlandı. Bozkurt, sporcuları gururlandıran bu başarıdan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
İnönü Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı Sporcuları, verdikleri katkı ve desteklerden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür ettiler. Sporcular, başarılı performanslarını sergilemelerindeki desteklerinin önemini vurguladılar.
#İnönüBelediyesi #Oryantiring #TürkiyeŞampiyonası #Spor #Başarı