-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bozüyük Belediyesi'nin 2024 yılı bütçesi, 900 milyon lira olarak belirlendi. Bu bütçe, Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi. Kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, birinci birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen 7 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, 2024 Yılı Performans Programı, 2024 Yılı Belediye Gelirleri tarifesi, 2024 Yılı Belediye Gider Bütçesi, 2024 Yılı Belediye Gelir Bütçesi ve 2024 Yılı Bütçe Kararnamesi oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesinde, hayatlarını kendi imkanlarıyla idame ettirmekte zorlanan ve belediyeden yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahibi hemşerilere destek verilmesi kararı alındı. Aralık 2023'ten itibaren Nisan 2024'e kadar beş ay boyunca "kış desteği" adı altında sosyal destek yardımı yapılacak. Bu yardım miktarı 750 TL olacak. Ayrıca, Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve yürürlüğe giren "T.C. Bilecik İli Bozüyük Belediyesi Nakdi Yardım Uygulama Yönetmeliği (CANSUYU)" kapsamında yapılan değerlendirme sonucu yardım yapılmasına karar verilen kişilere ise 2024 yılı içerisinde aylık 900 TL yardım yapılacak.

#BozüyükBelediyesi #2024Bütçesi #KışDesteği #SosyalDestekYardımı #Haber