-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'deki bazı halk ekmek büfelerinde yaşanan sorunlar nedeniyle vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşadı. Yanartaş Sokak ve Ertaş Caddesi'ndeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş.'ye ait olan büfelerde, ekmeklerin geç gelmesi nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı ancak ekmeklerin gelmemesi üzerine büfeler kapatıldı. Büfe sorumlularından bilgi alamayan ve açıklama yapılmamasından şikayetçi olan vatandaşlar evlerine geri dönmek zorunda kaldı. Bu durum, diğer bölgelerde de yaşanıyor mu ve neden böyle bir durum ortaya çıktığı henüz bilinmemektedir.
Yılmaz Yayla adlı bir vatandaş, yaklaşık 2 buçuk saattir ekmek beklediğini belirtti. Soğuk havaya rağmen birçok vatandaş gibi o da ekmek almak için büfenin önünde bekliyordu. Ancak ekmeklerin gelmemesi üzerine başka bir büfeye geçmek zorunda kaldı. Yılmaz, durumu şöyle anlattı: "Ekmek almak için bekliyordum. Normalde ekmekler en geç saat 11.30 ya da 12.00'de gelirken bugün saatler geçmesine rağmen hala ekmek yok. Önce Yanartaş Sokak'ta bulunan büfeye gittim, orada da ekmek olmadığı söylendi. Sonrasında Ertaş Caddesi'ndeki büfeye geldim. Ancak burada da ekmekler gelmedi ve insanlar sırada beklemek zorunda kaldı. Bu durum gerçekten rezillik. Büfe görevlisi hiçbir açıklama yapmadı. Uzun süre bekledikten sonra nihayet büfelerin kapatıldığı ve ekmeklerin gelmeyeceği söylendi. Bu sadece bizim bölgemizde mi yaşanan bir sorun yoksa bütün il genelinde mi böyle bir durum var, hiçbir fikrim yok."
Bu sorunun neden ortaya çıktığı ve diğer bölgelerde de yaşanıp yaşanmadığı henüz net bir şekilde bilinmemektedir. Vatandaşlar, ekmeklerin geç gelmesi ve bu durum hakkında hiçbir açıklama yapılmamasından dolayı büyük bir mağduriyet yaşadı. Büfede görevli olan sorumlulardan da bilgi alamayan vatandaşlar, uzun süre bekledikten sonra ekmeklerin gelmeyeceği açıklaması üzerine evlerine dönmek zorunda kaldı. Bu sorunun sadece belirli bir bölgede mi yoksa il genelinde mi olduğu henüz bilinmemektedir. Ancak bu durumun yaşanması, halk ekmek büfelerine olan güveni zedelemiştir.
Sosyal medya için etiketler: #Eskişehir #HalkEkmek #BüfeSorunu #EkmekGelmedi #VatandaşMağduriyeti