T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ; Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel mirasına sahip çıktığımızı göstermekten gurur duyuyorum.

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Tarihî Uzun Çarşı'mız, şehrimizin simgesi olan bir eserdir. Bu eseri korumak ve gelecek nesillere aktarmak için yaptığımız 3. Etap Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe İyileştirme projesini tamamladık ve bugün halkımızın hizmetine sunduk.

Uzun Çarşı'mızın tarihî dokusuna zarar vermeden, modern bir görünüm kazandırdık. Çarşımızın altyapısını yeniledik, aydınlatmasını arttırdık, yaya yollarını genişlettik, engelli vatandaşlarımız için rampalar yaptık. Çarşımızın esnafı ve ziyaretçileri için daha güvenli, konforlu ve cazip bir ortam oluşturduk.

Afyonkarahisar'ımızın tarihine ve kültürüne tanıklık eden yüz yıllık çınar, Uzun Çarşı'mızın yeni yüzüyle daha da güzelleştiğine inanıyorum. Bu proje, şehrimizin sosyal ve ekonomik gelişimine de katkı sağlayacaktır. 
Afyonkarahisar'ımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun.