(EYT) Başkanı Arzu Lastikçi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, makamında Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dernek (EYT) Başkanı Arzu Lastikçi ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyarette, EYT yasası ile ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Köksal, EYT'lilerin haklı taleplerini her zaman desteklediklerini belirterek, "EYT yasası ile çözülemeyen 5000 prim kısmı haklar, maaş bağlanmada gecikme, Bağ-Kur'da söz verilen 7200, staj ve çıraklık mağdurları gibi sorunlar var.

Bu sorunların çözümü için TBMM'de gerekli girişimleri yapıyoruz. Ancak iktidar partisi bu konuda duyarsız davranıyor. EYT'lilerin sesini duymak istemiyorlar. Biz CHP olarak bu haksızlığa karşı mücadele ediyoruz ve edeceğiz." dedi.

Lastikçi ise, EYT'lilerin mağduriyetlerini anlatarak, Köksal'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. "Biz EYT'liler olarak haklarımızı alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu konuda bize destek olan CHP'li milletvekillerine minnettarız. Burcu Köksal hanımefendi de bizim sorunlarımızı yakından takip ediyor ve bize her zaman kapısı açık oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.