-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Afyonkarahisar'da diş hekimlerine özel bir kutlama gerçekleşti. Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü vesilesiyle kentteki diş hekimlerinin bu özel gününü kutlayarak, sağlık hizmetlerindeki önemli rollerini onurlandırdı.
Diş hekimlerinin, her yaştan insanın ağız ve diş sağlığını koruyarak genel sağlık üzerindeki etkilerine dikkat çeken Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi, sağlık hizmetleri içinde diş hekimlerinin önemini vurguladı. Şubeden yapılan açıklamada, diş hekimlerinin fedakarca hizmet verdikleri ve sağlık sektörünün temel taşlarından biri oldukları belirtildi.
Ayrıca Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi, diş hekimlerinin karşılaştıkları mesleki zorluklara ve çalışma koşullarına da dikkat çekti. Yapılan kutlamada diş hekimlerinin daha iyi çalışma şartlarına kavuşmaları ve mesleklerini icra ederken karşılaşabilecekleri sorunlara karşı desteklenmeleri gerektiği ifade edildi.
Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin organizasyonu, hem diş hekimlerinin motivasyonunu artırma hem de toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık yaratma açısından önemli bir adım olarak görüldü. Şubenin, diş hekimlerine yönelik gösterdiği bu nazik jest, diş hekimliği mesleğine ve sağlık alanındaki profesyonellere yönelik takdirin bir göstergesi olarak kabul edildi.
Toplumun tüm kesimlerine sağlıklı bir gülümseme sunmayı sürdüren diş hekimlerinin, mesleklerinin bu anlamlı gününde hak ettikleri takdiri görebilmeleri ve mesleki başarılarının kutlanması amacıyla yapılan bu etkinlik, Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin sağlık çalışanlarına verdiği değeri de yansıtmış oldu. Diş Hekimleri Günü'nün, diş hekimleri arasında dayanışmayı ve meslekî birlik ruhunu pekiştirme yönünde de olumlu katkı sağladığı belirtildi. Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin bu anlamlı etkinliği, sağlık camiasında memnuniyetle karşılandı.