-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'da CHP teşkilatı hareketlenmelerini sürdürüyor. İl Başkanı Faruk Duha Erhan liderliğinde yapılan ziyaretler siyasi gündeme damga vurdu. İl Başkanı Erhan, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı ile birlikte Çay İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyaret hem parti üyeleri hem de ilçe halkı tarafından büyük ilgi ve katılımla karşılandı. Bu ziyaret, CHP'nin Afyonkarahisar'da birlik ve beraberlik mesajı vermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
CHP Çay İlçe Başkanı Ali Selvi ve yönetimi, Erhan ve parti heyetini büyük bir coşkuyla karşıladı. Toplantıda, ilçedeki partinin örgütlenmesi, yerel sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, CHP'nin Afyonkarahisar'daki belediye başkan aday adayları da ziyarete katılarak, ilçe halkıyla buluşup projelerini anlattı.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Faruk Duha Erhan, "Çay hazır, aday adaylarımız hazır. CHP'nin verdiği sözlerin tutulduğu, hizmet odaklı belediyecilik anlayışının hâkim olduğu günler yakın. Partimizin ve adaylarımızın halka dokunan projeleriyle Çay'ımızda yeni bir döneme hazırız." ifadelerini kullandı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi, CHP'nin Afyonkarahisar'da daha güçlü ve etkin bir siyaset izleme kararlılığını gösteren bu ziyaret, bölgedeki siyasi dinamikleri harekete geçireceği düşünülüyor. Parti, belediyeyi almayı hedefleyerek çalışmalarını sürdürmekte ve seçmenlerle olan bağlarını kuvvetlendirmektedir.