-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

2023 yılı Türkiye Motokros Şampiyonası'nın final yarışları, 25-26 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek. Türkiye Motokros Şampiyonası, teknik becerilerin, cesaretin ve denge yeteneğinin öne çıktığı bir yarış organizasyonudur ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenecektir.
Bu şampiyonada, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Antalya, Tekirdağ, Çanakkale, Ankara, Afyonkarahisar, Eskişehir, Mersin, Adana, Muğla, Kütahya, Balıkesir, Uşak ve Sakarya'dan toplamda 130 sporcu yarışacak ve ödül kürsüsüne çıkmak için mücadele edecektir.
2023 yılı şampiyonluğu için Türkiye'nin tanınmış birçok motokroscusu, MX, MX1, MX2, MX2 Junior, MXSenior, Kadınlar, Veteran, 50cc, 65cc ve 85 cc sınıflarında yarışacak. Final yarışlarında ise 18 yaş altı 70 sporcu, 50cc, 65cc, 85cc ve Junıor sınıflarında mücadele edecektir. Şampiyona, 25 Kasım Cumartesi günü Afyon Motor Sporları Merkezi MX Pisti'nde antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. Yarışçılar, 26 Kasım Pazar günü ise iki etap halinde start alacaklar.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şampiyonayla ilgili yaptığı açıklamada, "Dünyanın en iyi pistinde 2023 yılının finalini gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Organizasyonlarımız istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu hafta sonu sezonun son şampiyonasını düzenleyeceğiz. Afyon Motor Sporları Merkezi, bu sporda birçok yetenekli ismin yetişmesine olanak sağladı. Sadece yarışlar değil, diğer hafta sonlarında da sporcuların bu merkezde kamp yapması bizi mutlu ediyor. Yarışçıların ulusal ve uluslararası şampiyonalara ilimizde hazırlanması, Spor Turizmi kapsamındaki adımlarımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah güzel bir yılsonu kapanışı izleriz" şeklinde konuştu. #TürkiyeMotokrosŞampiyonası #Afyonkarahisar #Motokros #SporTurizmi