Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi ERTAŞ,

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi ERTAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
  Başkan Ertaş mesajında şunları söyledi: "Eğitim, bir ulusun çağdaş dünya seviyesine ulaşmasında en kritik faktördür. Eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimiz, milletimizin var oluşunu ve kalkınmasını sağlamak için büyük bir özveri, gayret, sabır ve anlayışla görev yapmaktadırlar. Gelecek nesilleri bilgi ve beceriyle donatarak yetiştiren öğretmenlerimiz, bu kutsal vazifeyi üstlenmeleri sebebiyle her toplumda saygıdeğer ve özel bir yere sahiptirler. Milletimizin gururu olan öğretmenlerimize, dünyayı kavrayan, analitik düşünen, sorgulayan, eleştirel bakabilen, aklını kalbini vicdanını kullanan, cesur, vatanının ve milletinin geleceğini düşünen yiğit Türk gençliğini yetiştirmede çok önemli sorumluluklar düşmektedir ve bu sorumluluğu da hakkıyla yerine getirmektedirler. Ülkemizin geleceğine emanet ettiğimiz çocuklarımızı değişen dünyaya uyum sağlayabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik kişiler olarak yetiştirmek için fedakârca çalışan öğretmenlerimize tekrar teşekkür ederim. 
Başkan Ertaş, onlara bu zorlu ve kutsal görevde gereken desteği vermek hepimizin boynunun borcudur. Bu vesileyle; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete irtihal eden ve görev başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet, saygı ve şükranla yâd ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü candan duygularımla kutluyor, mutluluk, sağlık, huzur temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.