-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri Üyeleri, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Korel Termal Otel'de düzenlenen 7. Tıbbi, Aromatik ve Baharat Bitkileri Çalıştayı'na katıldı. Serteser ve Çelikten, Çalıştay kapsamında açılan fuarı da il protokolü ile birlikte ziyaret etti.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Tıbbi, Aromatik ve Baharat Bitkileri Çalıştayı'na katıldı. Çalıştay, Korel Termal Otel'de gerçekleştirildi. Serteser ve Çelikten, çalıştay kapsamında açılan fuarı da ziyaret etti.
Çalıştayda, tıbbi, aromatik ve baharat bitkileri üzerine çeşitli konular ele alındı. Konuşmalarında, bitkisel ürünlere yönelik üretim ve işbirliği olanaklarını değerlendiren Serteser ve Çelikten, bu alanda yapılan çalışmaların önemini vurguladı. Ayrıca, tıbbi bitkilerin tarımı, pazarlaması ve ihracatı konularında iş birliği yapılması gerektiği üzerinde duruldu.
ATSO tarafından da desteklenen bu çalıştayın amacı, tıbbi, aromatik ve baharat bitkileri alanındaki bilimsel ve teknik gelişmeleri paylaşmak ve sektörün sorunlarına çözüm bulmaktı. Çalıştay, akademisyenler, üreticiler, ihracatçılar ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Katılımcılar, bitki alanında yapılan araştırmalar, yeni teknolojiler ve pazar fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
#Afyonkarahisar #TicaretveSanayiOdasi #Calistay #Bitkiler #AromatikBitkiler #BaharatBitkileri #Fuar #BitkiselUretim #Isbirligi #Tarim #Pazarlama #Ihracat #BilimselGelismeler #Teknoloji #Pazarfırsatları