-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, geçtiğimiz günlerde Bilecik'te meydana gelen köpek katliamıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Subaşı, belediye personelleriyle konuştuğunu ve onların olayla hiçbir ilgisi olmadığını söylediklerini belirtti. Subaşı, çalışma arkadaşlarına olan güvenini ifade ederek, bu konuda her yönetici gibi onlara güvendiğini dile getirdi. Olay, Bilecik-Sakarya istikametinde bulunan 2. Tünel mevkiinde yol kenarında 14 köpeğin ölü, 1 köpeğin yaralı bulunmasıyla başlamıştı. Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyonu çalışanı 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Subaşı, olayın ardından belediye personellerinin yanına giderek kendileriyle görüştüğünü ve olayla ilgilerinin olmadığını doğruladıklarını belirtti. Subaşı, tüm bu açıklamaları basın açıklamasıyla birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Subaşı'nın açıklamalarına göre, olayın üzerinden 4-5 saat geçtikten sonra Bilecik Belediyesi'nin aracının olay yerine gittiği tespit edildi. Bunun üzerine Subaşı, durumu Vali'yle paylaştığını ve delilleri sunduğunu söyledi. Subaşı, ellerinde siyasi faktörlerin de bulunduğunu belirtti ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmaması gerektiğini vurguladı. Bu olayın sadece hayvanlara değil, siyasi amaçlarla da kullanılmasının herkesi üzdüğünü ifade eden Subaşı, çalışanların mahkemeye çıkarıldığını ve iş akitlerinin sona erdiğini söyledi. Bu durum karşısında Subaşı, personeline destek verdiğini ve onların yanında olduklarını hissettirmeye çalıştıklarını belirtti. Subaşı, bunun yanı sıra ortada başka bir komplo olduğunu dile getirdi ve bu durumdan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Subaşı'ya göre, ortada çok güzel deliller bulunuyor ve kimse yaptığının cezasını çekmeden kurtulmayacak. Ayrıca Subaşı, siyasi bir komplonun da bu olayın içinde yer aldığını ifade etti.

#Bilecik #hayvanhakları #köpekkatliamı #soruşturma