-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Öğretmenler Gününde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek bir yemek düzenledi. Emet Bor İşletme Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirilen programa, Kaymakam Furkan Seyman, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Samed Kablan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen ve öğretmenler katıldı. Başkan Doğan, yaptığı konuşmada, öğretmenlere vefa borçlarını yerine getirmek adına bu günün önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Geleceğin güçlü ve bağımsız Türkiye'sinin öğretmenler sayesinde yetişeceğini ifade eden Doğan, öğretmenlere olan minnet ve saygısını dile getirdi. Ayrıca, programda açılacak olan Muhsin Yazıcıoğlu Emet Atayurt obasının açılışına da davet ettiği öğretmenlere, Türk tarih ve kültürünü daha yakından tanıma fırsatı vereceklerini ifade etti. Kaymakam Furkan Seyman ise yaptığı konuşmada, öğretmenliğin ciddi bir meslek olduğunu vurguladı. Öğretmenlerin emek, özveri, sabır ve hoşgörü gerektiren bir meslek yaptığını belirten Seyman, dünyadaki en onurlu mesleklerden biri olduğunu söyledi. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına saygıyla ebediyete irtihal etmiş olan öğretmenleri anan Seyman, Öğretmenler Günü'nü kutlayarak öğretmenlere sağlıklı ve başarılı bir yaşam diledi. Türkçe Metin: Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Öğretmenler Gününde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek bir yemek düzenledi. Emet Bor İşletme Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirilen programa, Kaymakam Furkan Seyman, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Samed Kablan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen ve öğretmenler katıldı.

Başkan Doğan, yaptığı konuşmada, öğretmenlere vefa borçlarını yerine getirmek adına bu günün önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Geleceğin güçlü ve bağımsız Türkiye'sinin öğretmenler sayesinde yetişeceğini ifade eden Doğan, öğretmenlere olan minnet ve saygısını dile getirdi. Ayrıca, programda açılacak olan Muhsin Yazıcıoğlu Emet Atayurt obasının açılışına da davet ettiği öğretmenlere, Türk tarih ve kültürünü daha yakından tanıma fırsatı vereceklerini ifade etti.

Kaymakam Furkan Seyman ise yaptığı konuşmada, öğretmenliğin ciddi bir meslek olduğunu vurguladı. Öğretmenlerin emek, özveri, sabır ve hoşgörü gerektiren bir meslek yaptığını belirten Seyman, dünyadaki en onurlu mesleklerden biri olduğunu söyledi. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına saygıyla ebediyete irtihal etmiş olan öğretmenleri anan Seyman, Öğretmenler Günü'nü kutlayarak öğretmenlere sağlıklı ve başarılı bir yaşam diledi.