-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Simav ilçesinde Şehit Öğretmenler Parkı açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Genel Müdürlüğü ve Simav Belediye Başkanlığı işbirliğiyle hazırlanan parkın açılış programına Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Belediye Başkanı Fatih Kalay ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa katıldı. Şehit Öğretmenler Parkı, Simav'ın 101 Evler Mahallesi'nde kuruldu.
Parkın açılışında konuşan Belediye Başkanı Fatih Kalay, "Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Genel Müdürlüğü ve Simav Belediye Başkanlığı işbirliğiyle hazırlanan Şehit Öğretmenler Parkı açılış törenimizi gerçekleştirdik. Bu parkta şehitlik mertebesine erişen öğretmenlerimizi anmak istedik. Mehmet Fidan, Ali Karaoğlan ve Mustafa Çağlar adında üç şehit öğretmenimizin isimlerini parkımıza verdik. Tüm şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.