-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir'de etkili olan yağışlar esnafı endişelendirdi. Ürünlerin ve malzemelerin yağışlardan zarar görmemesi için çözüm arayışına giren esnaf, naylon ve branda kullanmaya başladı. Yağışlar nedeniyle birçok işletme dışarıda bulunan masalarını kapatmak zorunda kaldı. Lokanta sahipleri ise masalarını branda ile örterek müşterilere hizmet vermeye devam etti.
Eskişehir'de devam eden yağışlar nedeniyle birçok işletme zor durumda kaldı. Ürünlerin ıslanması ve zarar görmesi endişesiyle esnaf çeşitli çözümler aradı. Bazı işletme sahipleri masalarının üzerini branda ile örtüp tentelerini açarak müşterilere hizmet vermeye devam etti. Ancak diğer işletmeler dışarıda bulunan masalarını kapatmak zorunda kaldı.
Eskişehir'de etkisini sürdüren yoğun yağışlar esnafı olumsuz etkiliyor. Yağışlar nedeniyle birçok işletme ürünlerinin ıslanmasından ve zarar görmesinden endişe ediyor. Bu duruma çare bulmak isteyen esnaf, naylon ve branda kullanarak ürünlerini korumaya çalışıyor. Brandalarla masalarını örten lokanta sahipleri, müşterilere hizmet vermeye devam ediyor.
#Eskişehir #yağmur #esnaf #brandakoruma #işletmeler
Türkçe (Turkish)