-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, dün yapılan temayül yoklamasında tek aday adayı olarak seçildiğini belirterek, "Bölgemizde projeleri ve uygulamaları ile örnek alınan bir belediye olduk" dedi. Şahin, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde tekrar Osmaneli Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştı. Temayül yoklaması sonucunda tek aday adayı olarak seçilen Şahin, ilçe başkanı ve yönetiminin desteğiyle bu süreci başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Şahin, adaylık sürecindeki birlik ve beraberlik içinde gösterildiği için ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanlarına, yönetim kurullarına ve eski dönem ilçe başkanlarına teşekkür etti.
Başkan Şahin, açıklamasının devamında, "Osmaneli olarak birlik ve beraberlik içinde daha fazla hizmet ve yatırım yapacağız. 2014-2024 döneminde hedeflerimizi gerçekleştirdik ve bölgemizde projeleri ve uygulamaları ile örnek alınan bir belediye olduk. 2024-2029 dönemi için Osmaneli halkının tercihiyle yeni hedeflere ve projelere devam edeceğiz" dedi.

#Osmaneli #BelediyeBaşkanı #MünürŞahin #AKParti #Seçim2024