-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Kütahya'da yerel seçimler yaklaşırken, AK Parti'nin ittifak istemediği haberleri kulislere sızdı. AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nda görev yapmış olan parti üyeleri, mevcut İl Başkanı Mustafa Önsay'ı belediye başkanı adayı olarak destekleyeceklerini ifade ettiler. Parti binasında bir araya gelen teşkilat mensupları, eski il başkanı ve milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın da bulunduğu bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı okuyan Bilal Cicavoğlu, Kütahya'ya ve Ankara'ya bir ses vermek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.
Cicavoğlu, "Her birimiz 2001 yılından beri AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında görev yaptık. AK Parti, bu süre zarfında birçok seçime tek başına girerek büyük bir başarı elde etti. Kütahya'daki yerel seçimlerde AK Parti'nin bir siyasi ittifaka ihtiyacı olmadığını düşünüyoruz. Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda, siyasi bir ittifakın arzu edilmediğini milletvekillerimize ve parti yetkililerimize ilettik" dedi. Cicavoğlu, Kütahya Belediyesi'nin AK Parti tarafından geri alınması için il başkanı Mustafa Önsay'ın liderliğinde oluşturulan olumlu sinerjinin halk tarafından desteklendiğini söyledi.