-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Açık Cezaevi'nden firar eden bir suçlu, Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarma, yakalamayı yapay zeka destekli Jandarma Akıllı Devre Uygulaması (JADU) ile gerçekleştirdi.
Olayın detaylarına göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Saraydüzü-Fethibey köyü yol ayrımında "Şok Yol Kontrol Uygulaması" gerçekleştirdi. Uygulama sırasında durdurulan bir araçta yer alan O.K. adlı bir kişi, kimlik ve resmi bir belge taşımadığını ve T.C. kimlik numarasını da bilmediğini belirtti. Bu durum şüpheleri artıran ekipler, şüphelinin kimliğini yapay zeka destekli JADU üzerinden tespit etti. Yapılan kontrolde, şahsın 2 ayrı suçtan arandığı ve Eskişehir Açık Cezaevinden kaçtığı ortaya çıktı. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

#Eskişehir #Afyonkarahisar #jandarma #suçlu #kaçak #yakalama