-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından kurulan 'İş'te OSB' kariyer platformu, Kütahya ilinde faaliyete geçti. Bu platform, istihdamı artırmayı ve iş arayanlar ile işverenleri en basit şekilde buluşturmayı hedefliyor. Bu amaçla yapılan bir toplantıda, platform muhtarlara tanıtıldı.
Toplantıya yoğun bir katılım gerçekleşti ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin, 'İş'te OSB'nin sağladığı avantajlardan bahsetti. Ayrıca, platformun mahalle halkına duyurulmasını ve iş açığının azaltılmasına katkı sağlanmasını talep etti. Kurumsal İletişim Departmanı Ali Rıza Vidinlioğlu ise, 'İş'te OSB' Kariyer platformunu muhtarlara tanıtarak, kullanımı ve ara yüzü hakkında detaylı bilgiler verdi.
Toplantı, 'İş'te OSB kariyer platformunun sunumuyla başladı ve muhtarlar tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle karşılandı. Sunumun ardından, soru-cevap oturumuyla birlikte katılımcıların görüşlerine ve önerilerine yer verildi. Muhtarlar, 'İş'te OSB'nin iş arayanlar ile işverenleri buluşturması ve istihdamın artmasına katkı sağlaması konusunu önemli bir adım olarak değerlendirdi.
Muhtarlar, bu platformun mahallelerindeki iş arayanlara destek olabileceğini düşünerek, aktif bir rol oynamaya hazır olduklarını belirtti. 'İş'te OSB'nin mahalle düzeyindeki duyurularla istihdamın artırılmasına yönelik potansiyelini gören muhtarlar, platformun etkin bir şekilde kullanılması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını vurguladı.