-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde düzenlenen TÜBA-GEBİP ve TÜBA-TESEP ödüllerinin bu yıl sahipleri belirlendi. Listenin içinde Bilecik'ten de bir isim yer alıyor.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Yurdakul'un bu yıl TÜBA ödülüne değer görülen eseri, 'İktidarın Ruhu: Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Kişizade İmtiyazları' adlı kitap oldu. Kitap, Sosyal Bilimler alanında ödül alan 4 eserden biri olarak seçildi. TÜBA Ödülleri, doğa, mühendislik, sağlık bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında çalışan üstün başarılı genç bilim insanlarının Türkiye'de araştırmalarına devam etmeleri, kendi çalışma gruplarını kurmaları, nitelikli projeler ve yayınlar yapmaları için teşvik amaçlı veriliyor. TÜBA Ödül Töreni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahiplerine takdim edilecek.
Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, "Prof. Dr. İlhami Yurdakul hocamızı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.