-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Sinanpaşa Belediyesi, bölgenin kalkınmasını hızlandırmak için önemli projeler üzerinde çalıştığı bir ziyaret gerçekleştirdi. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile bir araya geldi ve projeler hakkında detaylı bir diyalog gerçekleştirdi. Ziyarette, İl Genel Meclisi üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Süreyya Osman İnanır da hazır bulundu. Başkan Karaman, "Asrın Projesi" olarak adlandırılan yeşil Sinanpaşa 2. OSB'nin gelişim sürecini ele aldı. Bu projenin enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik ilkelerine dayandığı belirtildi.
Başkan Karaman ayrıca, ziyaret sırasında Sinanpaşa'nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarından biri olan doktor eksikliği ve doğalgaz hizmeti konularında da fikir alışverişinde bulundu. Milletvekillerine desteklerini ve ilçenin yanlarında olmalarını istedi.
Yeşil OSB'nin yanı sıra sağlık ve enerji altyapısının iyileştirilmesi, yerel ekonominin canlandırılması, iş dünyası ile işbirliği yapılması ve istihdam olanaklarının artırılması gibi konular da görüşüldü.
Görüşmelerin verimli geçtiği ve ilçenin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine doğru somut adımlar atılacağı belirtildi. Sinanpaşa Belediyesi, bu gelişmeleri sosyal medya üzerinden paylaşarak kamuoyuna duyurdu.