-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de yaşayan Kara Doğan, aracına Eskişehir'de bakım yapmaktan başka bir modele binmiyor. Çocukluğundan beri hayalini kurduğu 1973 model Mustang aracıyla dikkatleri üzerine toplayan Doğan, aynı markanın yeni modelleri olmasına rağmen aracını değiştirmiyor. Mustang modelinin kendisi için bir aşk haline geldiğini ve 3 çocuğuna da aynı araçtan birer tane satın aldığını ifade ediyor. Arabasını adeta gözünden kıskanıyor.

Hollanda'da klasik araç ticaretiyle geçimini sağlayan Kara Doğan, çocukluğundan beri hayran olduğu Mustang model araçtan bugüne kadar 29 adet topladığını söyledi. Onlarca klasik aracın ticaretini yapmasına rağmen bu modelden başka araçları tercih etmediğini belirten Doğan, 1979 yılından beri bu işlerle uğraştığını ve araçları Amerika'dan dökük halde getirip Hollanda'da topladığını belirtti. Mustang aracının kendisi için bir aşk olduğunu ve ona bağımlı olduğunu dile getirdi. Ayrıca, çocuklarının da bu konuda hevesli olduğunu ve 3 tane oğlu olduğunu, hepsine aynı model araçtan birer tane aldığını söyledi. Şu anda ellerinde 4 adet Mustang olduğunu belirten Doğan, diğer araçlardan hiçbirini tercih etmediğini ve sadece en büyük kasa olan Mach1 modellerini seçtiğini ekledi.